23 oktober 2015

Actie Samantha voor bootvluchtelingen

Onze afdeling steunt van harte de actie van ons partijlid Samantha van Urk.

Hierbij de oproep van Samantha:

Lesbos, moeders met kinderen

Lesbos, moeders met kinderen

Beste vrienden en familie,

Vanaf 15 november ga ik me met Stichting bootvluchteling gedurende 5 weken inzetten voor de Syrische vluchtelingen op Lesbos. Dit is momenteel een van de plekken waar noodhulp het hardste nodig is. Vluchtelingen komen hier in gammele boten uitgeput, hongerig, koud  en nat aan. De voorzieningen voor opvang zijn er slecht en vies, en er is een groot tekort aan water en voedsel. Wij richten onze hulp met name op kinderen, zwangere vrouwen en zieken.

WIL JIJ HELPEN ?

 

Naast tijd doneer ik mijn spaargeld voor de reis en autohuur. Het liefst huur ik een grote auto, zodat ik ter plaatse zoveel mogelijk gezinnen kan vervoeren. Wil je me hiervoor sponsoren dan kan dit op rekeningnummer: NL93 ABNA 0606504966 tnv SPI van Urk.

Vermeld alsjeblieft het woord ‘BOOT’ plus je naam wanneer je aan mij doneert – dan kan ik je bedanken.

Stichting Bootvluchteling regelt accommodatie voor vrijwilligers en voorziet in broodnodige (!) noodhulpmiddelen voor de vluchtelingen. Als je hieraan wil bijdragen kan dit via rekeningnummer: NL97 RBRB 0918 9326 37 t.n.v. Stichting Bootvluchteling. Ik ga ervoor zorgen dat deze goed terechtkomen!

 

Alvast heel hartelijk dank voor je steun!

Hartelijke groet,

Samantha van Urk

voor meer informatie klik op link: Stichting bootvluchteling.

Tijdens mijn verblijf ben ik persoonlijk te volgen op  https://boatrefugee.wordpress.com/