Jan-Willem Adams stelt zich voor

24 februari 2018

Mijn naam is Jan-Willem Adams.

Ik kom uit een Hattems rood nest en kom al sinds ik nog maar tien dagen oud was op Terschelling. Het waren slechts vijf weken per jaar dat ik hier met mijn ouders vakantie vierde, maar al jong wist ik dat mijn hart hier lag. Zodra ik oud genoeg was om hier vakantiewerk te kunnen doen heb ik die kans gegrepen en heb ik van alles en nog wat aangepakt om maar hier te kunnen zijn.
Het zou nog tot het jaar 2001 duren voor ik de beslissing nam om naar Terschelling te komen, en hoewel het niet altijd makkelijk is geweest, is dit nog altijd het beste besluit dat ik ooit genomen heb. Ik raakte al snel betrokken bij het sociale leven en ontmoette de liefde van mijn leven. Nu woon ik met mijn gezin in Landerum. De eerste jaren heb ik gewerkt op de groenteafdeling van de supermarkt in Formerum, maar nu werk ik alweer bijna twee jaar met veel plezier bij de Jonge Jan.
Van Jongs af aan ben ik betrokken bij de PvdA. Opkomen voor mensen die het moeilijk hebben in de samenleving ligt mij na aan het hart.
Ik voel me bevoorrecht om op dit prachtige eiland te mogen wonen en werken. Dat betekent wel dat wij zuinig moeten zijn op ons mooie eiland om een fijn leefklimaat te behouden.
Mijn ambitie is dat iedere eilander zeker mag zijn van goed onderwijs en goede zorg wanneer dat nodig is. Omdat ik vind dat elke eilander zo lang mogelijk op Terschelling zou moeten kunnen blijven.

Ik kies voor Terschelling
Lijst 1 nummer 4