Christa Oosterbaan stelt zich voor.

17 maart 2018

Politiek als passie, misschien voor sommigen een vreemde woordcombinatie, maar voor mij de gewoonste zaak van de wereld, want ik zet me al vanaf 2002 met hart en ziel in voor de eilander politiek. Voor Terschelling en haar bewoners.
Eerst in de schaduwfractie, en vanaf 2010 als raadslid voor de PvdA op Terschelling. Het tegengaan van onrecht, het eilander eigene en duurzaamheid zijn zaken waar ik mij druk om maak en waar ik mij de afgelopen jaren volop voor heb ingezet.
Zo maak ik mij sterk voor het behoud van het Terschellinger eigene. We moeten zuinig zijn op ons eiland. Niet dat er dan niks meer kan en mag, want stilstand is achteruitgang. Maar vernieuwingen moeten wel in evenwicht zijn met het karakter en de leefbaarheid van ons eiland. Alleen zo kunnen we het op Terschelling mooi houden, blijven de toeristen komen en blijft het ook nog eens de fijnste plek om te wonen.
Ik ben een geboren en getogen Terschellingse, gevaren als stuurman en daarna heb ik 5 jaar bij Oerol gewerkt. Mijn naam is Christa Oosterbaan, lijsttrekker voor de PvdA op Terschelling.
Ik zet mij graag nog een periode in voor een sterk, groen en sociaal eiland.
Ik kies voor Terschelling!
Lijst 1 nummer 1.