Wietse van Deelen stelt zich voor

11 maart 2022

Mijn naam is Wietse van Deelen, schapenboer in Formerum en vader van drie fantastische kinderen, Jetse, Julia en Ties. Verder heb ik de Kudde van Terschelling samen met mijn vriendin Laura en werk ik parttime bij de waldienst van Doeksen. 

Vier jaar terug heb ik voor twee periodes in de raad gezeten. Na een pauze van vier jaar ga ik er weer voor de volle 100% tegenaan. 

Ik houd van hard werken en ben recht voor zijn raap. Ik maak afspraken en daar houd ik me ook aan, dat verwacht ik ook van anderen. Nee is ook een antwoord, want daar kun je tenminste iets mee. Ik heb een hekel aan onduidelijkheid en geroep vanaf de zijlijn. 

Ik ben een groot voorstander van lokale producten en ik vind dat de kleine ondernemers op Terschelling gesteund moeten worden om sterk te blijven in hun eigen vakgebied. Kwaliteit gaat ver boven kwantiteit. Ik vind het klimaat zeer belangrijk en we moeten er dan ook naar streven in 2030 klimaatneutraal te zijn. Ik kijk er naar uit om me hard te maken voor de belangen van alle eilanders.